Reisschema 6 dagen New York

Deze 6e dag in mijn dagplanning New York begin je de dag met een bezoek aan het legendarische The Metropolitan Museum of Art, beter bekend als "The Met". Loop door de charmante straten van de Upper West Side en maak een ritje met de kabelbaan, de Roosevelt Tram. Sluit je citytrip New York af met een waanzinnige Rooftopbar.

Reisschema_Bouwstenen_Reisplanning_6_dagen_Citytrip_New_York

Dagplanning NYC - dag 6 Musea en Roosevelt Tramway

Dag 6: Ochtend: Museum The Metropolitan Museum of Art

Begin je dag met een bezoek aan het wereldberoemde Metropolitan Museum of Art, gelegen aan Fifth Avenue en 82nd Street in de Upper East Side. Duik in de rijke geschiedenis van kunst en cultuur terwijl je door de uitgebreide collecties van dit museum wandelt. Van klassieke meesterwerken tot moderne kunst, er is voor elk wat wils in dit culturele juweeltje.

 

Dag 6: Middag: Roosevelt Tramway en Roosevelt Island

In de middag is het tijd voor een uniek avontuur op de Roosevelt Tramway. Stap aan boord van deze schilderachtige kabelbaan en zweef over de East River naar Roosevelt Island. Verken dit verborgen juweeltje met de bus of te voet en geniet van het prachtige uitzicht op de skyline van Manhattan en de rustige omgeving van het eiland.

 

Dag 6: Avond: Culinaire Verwennerij bij The Smith en The Fifth Rooftop Bar

Sluit je onvergetelijke dag in New York af bij restaurant The Smith in Nomad. The Smith biedt een uitgebreid menu met heerlijke gerechten, variërend van klassieke Amerikaanse gerechten tot eigentijdse favorieten. Na het diner, sluit je je citytrip New York in stijl af met een adembenemend uitzicht op het Empire State Building bij The Fifth Rooftop Bar. In deze trendy bar kan je genieten van verfrissende cocktails en de glinsterende skyline van New York te bewonderen.

 

Adressen:
The Smith - NoMad: 1150 Broadway (tussen 27th en 28th Street) New York, NY 10001

The Fifth Rooftop Bar: 1150 Broadway (tussen 26th and 27th street) New York, NY 10001

 

Klik hier voor een overzicht van de dagplanningen