Hotels New York

Hotel_Broadway_Plaza_Hotel_New_York_bij Madison Square Park

Broadway Plaza Hotel***

 

Dit hotel heeft een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding in Midtown Manhattan op 250 meter van het sfeervolle Madison Square Park en de metro om de hoek. Het hotel heeft voor New Yorkse begrippen ruime kamers en ontbijt is inclusief!

Boek hier !

Hotel_The_Iroquois_New_York_Times_Square

The Iroquois****

 

Een parel in New York. Dat is dit sfeervolle en buitengewone gastvrije boetiek hotel. Een perfecte uitvalsbasis om de bezienswaardigheden in New York te bekijken. 400 meter van het hectische Times Square, maar de kamers zijn stil.

Boek hier!

Novotel New York Times Square****

 

Voor wie op het kruispunt van de wereld wil overnachten is dit een absolute topper. Dit 33 hoge hotel heeft een geweldig dakterras en vele kamers met uitzicht op Times Square!

 

 

Boek hier !

Hotel_Row_NYC_at_Times_Square_New_York prachtige locatie

Row NYC at Times Square****

 

Zeer geschikt voor wie een goedkoper alternatief zoekt om dichtbij Times Square te overnachten. Het vroeger Milford Plaza is nu een groot en trendy hotel en heeft kamers met prachtig uitzicht over 8th Avenue.  

 

Boek hier !

Hotel 48LEX New York 4 sterren

Hotel 48LEX New York****

 

Verblijf in hartje New York net buiten het drukke Times Square. Dit hotel beschikt over ruime kamers en inclusief ontbijt. Het Rockefeller Center ligt op maar 500 meter!

 

 

Boek hier !

Hotel_The_Lexington_Hotel_New_York_337x245

The Lexington Hotel, Autograph Collection****

 

Dit hotel heeft een centrale ligging waardoor alle bezienswaardigheden in Midtown Manhattan op loopafstand zijn. De kamers zijn netjes en het hotel heeft een eigen bar, restaurant en Starbuck.

 

Boek hier !