Reisschema 4 dagen

Reisschema_Bouwstenen_Reisplanning_4_dagen-Citytrip_New_York

 

Voor de dagen 1 t/m 3 kijk hier.

 

Dag 4,  Highline en Lower Manhattan

 

Afstand: 6.5 km

 

Start
Begin uw dag met een bezoek aan Hudson Yards (A) met als eye catcher de Vessel en geniet van een geweldig uitzicht over New York vanaf het nieuwste uitzichtpunt de Edge.  Start daarna met een wandeling over de Highline (A). Dit prachtig verhoogde wandelpad over de oude spoorlijn. U kunt beginnen bij de Hudson Yard of de andere toegangspunten. 

 

Koffie
Een prima plek om rond te kijken en koffie te drinken is Chelsea Market (C). In deze oude Oreo koekjes fabriek zitten nu diverse leuke winkeltjes gevestigd. Loop vervolgens via het Meatpacking District richting het hart van Greenwich Village het Sheridan Square (D).

 

Lunch
De omgeving van het Sheridan Square is een goede plaats om te lunchen. Bekijk het Gay Liberation Monument en loop vervolgens naar Washington Square. Geniet van de levendigheid in het park. Wandel naar Broadway (E). U kunt nu de metro nemen naar Prince Street (F) of dit lopend doen. De middag kunt u besteden aan het shoppen in SOHO dit is een prachtige wijk met ateliers en winkels in gietijzeren gevel decor. 

 

Diner
Eten kunt u in Prince Street of de aangrenzende wijken (G) Chinatown of Little Italy.