The Vessel New York

The Vessel is een monumentaal bouwwerk dat uitkijkt over de Hudson River in het bruisende Hudson Yards district van New York City. Het is ontworpen door de Britse architect Thomas Heatherwick en is in 2019 officieel geopend voor het publiek.

Wat The Vessel zo speciaal maakt, is zijn unieke ontwerp. Het bestaat uit 154 trappen die in een spiraal omhoog lopen, waardoor bezoekers een panoramisch uitzicht hebben over de stad. Het is niet alleen een architectonisch meesterwerk, maar ook een fantastische ervaring om te beklimmen en te verkennen.

Wanneer je eenmaal bovenop The Vessel staat, heb je een adembenemend uitzicht over de skyline van New York en de Hudson River. Het is een fantastische plek om foto's te maken en te genieten van de omgeving. Er zijn ook tal van restaurants en winkels in de omgeving, waardoor het een perfecte start of einde is van de Highline. Je leest hier alles over in mijn dagindelingen New York

The_Vessel_New_York_Hudson_Yards_NYC_Close_up

The Vessel is tijdelijk gesloten

The Vessel is tijdelijk gesloten. U heeft alleen toegang tot de begane grond. Deze is gratis toegankelijk.

 

 

Locatie

The Vessel is gelegen in het Hudson Yards district in het westelijke deel van Manhattan in New York City. Het adres van The Vessel is 20 Hudson Yards, New York, NY 10001. Het bevindt zich in de buurt van de kruising van West 33rd Street en 11th Avenue, naast het Hudson Yards winkelcentrum en het High Line Park. Het is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, taxi's en andere vormen van transport.

 

 

The Vessel Hudson Yards New York