Reisschema 5 dagen

Reisschema voor uw citytrip naar New York

Dagen 1 t/m 3

Dagen 1 t/m 4

 

U heeft een extra dag in New York ten opzichte van 3 dagen New York. Door deze extra dag kunt u op dag 4 vanuit Greenwich Village de East Village te bezoeken. Aan het einde van de middag kunt u vanaf Union Square de buurten Gramercy Park, Flatiron District en de omgeving van het Madison Square Park op uw gemak bekijken. In deze sfeervolle buurten van Zuidelijk Midtown Manhattan kunt u bovendien uitstekend dineren. De avond sluit u in stijl af bij rooftopbar The Fifth.

Dag 5

'S ochtends

Vertrek het liefste met de eerste boot naar het Vrijheidsbeeld en Ellis Island. U kunt bovenin de kroon van het Vrijheidsbeeld komen maar daarvoor moet u apart kaartjes reserveren. De boten vertrekken op het zuidelijke punt van Manhattan in het Financial District. Vlakbij het monument Castle Clinton in Battery Park.

 

'S middags

U heeft verschillende opties om de middag door te brengen.

  • Wandel over Battery Park City Esplanade langs de Hudson naar North Cove Marina en Brookfield Place.
  • Vanuit North Cove Marina kunt u de watertaxi nemen naar het Empty Sky momument. Dit monument beeld prachtig de Twin Towers uit met de skyline van Manhattan op de achtergrond. Empty Sky is een prachtige Bruce Springsteen zong.
  • Bezoek vanuit het Battery Park, Governors Island of South Seaport

'S avonds

Canal Street vormt de scheiding tussen Chinatown en Little Italy en dient als een prima start voor het bezoek aan deze twee wijken. Loop op uw gemak langs de Chinese souvenirs winkels en sluit de avond af met een heerlijk diner in Little Italy.